Axel Guldsmeden

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Axel Guldsmeden åbnede i 2007 i en smuk bygning fra århundredet og Guldsmedens største hotel. Axel er en favorit hos de bæredygtighedsorienterede medier og miljøbevidste rejsende, som stadig vil have en vis grad af komfort og kvalitet, og var det første af Guldsmeden Hotels, der fik Det Økologiske Spisemærke i guld.

Hotellet har 202 værelser, herunder 4 fantastiske penthouse suiter med egen privat tagterrasse og boblebad. 
Og hvis du har tid, gå ikke glip af en tur til Axel Spa mens du er her - det er sådan en smuk og afslappende plads. Eller bare kom ned til Cafe du Nord, loungen og gården.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2017 og del af Guldsmedens gennemgribende bæredygtighedsprogram.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.