Comwell Roskilde

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Comwell Hotel Roskilde ligger ved Roskilde Fjord, med en smuk udsigt over vandet. Hotellet er omgivet af grønne områder, så der er rig mulighed for, at nyde den friske luft og udsigten. På hotellet finder du mange små og hyggelige oaser som pavilloner, atriumgårde, terrasser og hyggekroge.

Der er 159 dejlige værelser med udsigt over enten Roskilde Fjord eller grønne områder. Værelserne er indrettet med moderne møbler og er holdt i lyse og nordiske farver.

Du kan også se frem til ekstraordinær mad, da køkkenchefen vandt titlen 'Verdens bedste konferencechef' i 2010, og sammen med resten af vores dedikerede personale sørger han for, at der serveres den bedste mad.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2009 og del af Comwells bæredygtighedsindsats Comwell Care.

Område

Midt-og Vestsjælland

På Midtsjælland finder du Roskilde med Domkirke og Vikingskibsmuseet og i området Nationalpark Skjoldungernes Land og Roskilde og Holbæk Fjord.

Den vestlige del af Sjælland tilbyder små hyggelige byer fx Kalundborg, Korsør, Sorø og Skælskør og stille havne og smukke fjorde, og naturen indbyder til at udforske den på cykel, via vandreture eller kajakroning.

Hop på cyklen, og kør langs en af Sjællands Vestkysts ti gastronomiske cykelruter, hvor du i den friske luft får samlet en sund appetit. Smag på lokale råvarer fra de små økologiske producenter, og forkæl fx dine smagsløg med et glas dansk produceret vin fra vingården.