Crowne Plaza Copenhagen Towers

4 af 5 stjerner

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i København er Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed, som siden åbningen i 2009 har kunnet byde velkommen til gæster fra hele verden.

Crowne Plaza Copenhagen Towers ligger i knudepunktet Ørestad, hvor Skandinaviens trafikårer mødes – lige ved lufthavn, motorvej og metro.

Fra de rummelige og elegante værelser med Paustian møbler har du udsigt over hele Ørestaden og ind til København, og hotellet er oplagt til både forretningsrejsende, weekendophold og miniferier.

Husk at smage den nøje udvalgte kaffe i vores kaffebar Orango Coffee, og et lækkert måltid restaurant BARK.

Særlig miljøindsats

Crowne Plaza Copenhagen Towers tilstræber at vælge bæredygtige løsninger. Solcellerne på facader og de naturnedbrydelige produkter på badeværelser er blot få eksempler på de bæredygtige tiltag.

Green Key siden åbningen i 2009 og del af BC Hospitality Groups Responsible Hospitality og er et af Danmarks førende hoteller inden for bæredygtighed.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.