Turistorganisationer

Destination Fyn / Erhvervshus Fyn

Destination Fyn / Erhvervshus Fyn

Destination Fyn er en non-profit turismeorganisation, som i et stærkt, bæredygtigt samarbejde med de lokale aktører, sætter den fynske dna i spil overfor relevante målgrupper for at øge antallet af gæster til Fyn. Alt sammen for at skabe vækst og arbejdspladser til hele destinationen. 

Ansøgning om Green Tourism Organization søges i samarbejde med Erhvervshus Fyn, hvor Destination Fyn også har sit kontor.

Erhvervshus Fyn vil være med til at skabe bæredygtig vækst i konkurrencedygtige, nyskabende fynske virksomheder – også indenfor turisme.

Derfor arbejder Erhvervshus Fyn for at hjælpe de fynske virksomheder med at styrke deres konkurrencekraft og bæredygtige udvikling.

Særlig miljøindsats

Fynsk bæredygtighed

Destination Fyn sætter bæredygtighed på dagsordenen i fynsk turisme – med partnerskaber, innovation og kompetenceudvikling, som peger ind i en grøn fremtid.

Læs mere om Destination Fyn bæredygtigheds-indsats >

Vision for bæredygtighed i turisme

Læs deres bæredygtighedsvision 'Indtryk med positivt aftryk - Bæredygtighed i turismen på Fyn og Øerne frem mod 2030'.

Destination Fyn / Erhvervshus Fyn modtog Green Tourism Organization i November 2021.

Område

Fyn og det sydfynske øhav

Fyn bliver kaldt cykeløen pga. de 1200 km skiltet cykelruter i det smukke og alsidige landskab. Besøg de velbevarede købstæder, de 123 slotte og herregårde og lad dig friste af lokale fødevarer og sublime restauranter – det hele omkranset af et hav fyldt med 100 øer.

Odense er fyldt med smukke parker, romantiske haver og rekreative områder som udendørs fitnesslegepladser. 

På Fyn får du gode råvarer, kød fra glade dyr, lokalt brygget øl og vin, karakteristiske oste og udsøgte specialiteter, der kan nydes på en af de kulinariske ruter eller på en af de hyggelige madmarkeder.

Ud over Odense som er Fyns største by finder du hyggelige byer som Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Bogense og Middelfart.

+45 69 16 41 12

info@ehfyn.dk

http://www.ehfyn.dk

Munkebjergvænget 1 ,5230

Odense