Turistorganisationer

Destination Himmerland

Destination Himmerland er den officielle turismeorganisation som varetager turismefremmeindsatsen på vegne af Mariagerfjord Kommune og Vesthimmerlands Kommune.

Destination Himmerland har til formål at bidrage til høj produktkvalitet og forretningsudvikling, sikre øget synlighed gennem koordineret og målrettet markedsføring, samt tilbyde den bedste gæsteservice til gæsterne før, under og efter deres besøg.

Destination Himmerland arbejder aktivt for at turismen bliver udviklet bæredygtigt og ansvarligt, hvilket bliver gjort med udgangspunkt i og i samarbejde med destinationsselskabets mere end 150 private og offentlige samarbejdspartnere.

Særlig miljøindsats

Bæredygtighed og grøn omstilling er sammen digitalisering vigtige strategiske indsatsområder for Destination Himmerland. Der arbejdes strategisk med at positionere Himmerland som en bæredygtig turistdestination.

 Arbejdet med at sikre bæredygtig turismeudvikling og grøn omstilling i Himmerland gøres bl.a. gennem det 3-årige omstillingsprojekt ’Next Step Himmerland’, der er støttet med midler fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Projektet har til formål at øge turismeerhvervets viden om grøn omstilling og bæredygtighed samt bidrage til at omdanne denne viden til konkrete handlinger og aktiviteter.

Læs mere om Next Step Himmerland...

Læs mere om bæredygtig turisme i området...