Turistorganisationer

Feriepartner Thy

Feriepartner Thy vil altid byde dig varmt velkommen. 

De er et selvstændigt, lokalt feriehus bureau, der holder til i Nr. Vorupør i Thy. 

Du har her mulighed for at leje feriehuse, få udleveret nøgler, melde dig til tennis og meget mere. Langs kysten fra Agger til Hanstholm finder du de skønneste strande ud mod Vesterhavet – det er den strækning, som surferne kalder for Cold Hawaii.

Videre ind i landet breder Nationalpark Thy sig, der byder på noget af Danmarks vildeste natur, og ind mod den fredelige Limfjord ligger hovedbyen Thisted smukt placeret.

For at du kan få den bedste ferieoplevelse, sørger personalet altid for, at servicen er i top, og garanterer, at prisen og kvaliteten på feriehusene altid stemmer overens.

Du kan kigge forbi butikken, eller kontakte Feriepartner Thy per telefon eller mail – så står de klar til at rådgive dig om valg af sommerhus og til at give de bedste ferietips.

Særlig miljøindsats

Modtaget Green Tourism Organization juni 2023

Område

Nordjylland

Den nordlige del af Jylland er fuld af enestående naturoplevelser og udsigtsposter med fantastisk udsigt over istidslandskab, lyngområder og hvide sandstrande. Her ligger også attraktionen Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan opleve innovative løsninger på vedvarende energi, og Museum for Bæredygtighed og Forsyning – MOSS, det kulturhistoriske museum med specialer inden for menneskerne i Vildmosen, Møllerne og Jyske Å’s historie.