Gl. Skovridergaard Hotel og Konferencecenter

4 af 5 stjerner

Gl. Skovridergaard Hotel og Konferencecenter er et af landets smukkest beliggende hoteller - tæt ved Silkeborgsøerne, Danmarks største skov og Silkeborgs mange kulturtilbud.

Gl. Skovridergaards 65 værelser er beliggende i Gammelgården fra 1798, hovedbygningen fra 1903 og Gul Fløj fra 1967. Værelserne i hovedbygningen og Gammelgården er alle forskellige i størrelse og derfor individuelt indrettede med alle moderne bekvemmeligheder. De fleste værelser har udsigt til parken. Værelserne i Gul Fløj er mere ens i størrelsen og har alle balkon mod parken.

Værelserne i hovedbygningen blev renoveret i 2015, hvor også værelserne i Gul Fløj fik et løft. Værelserne i Gammelgården blev ligeledes renoveret i 2016. I 2015-16 er værelserne i Gul Fløj og Gammelgården renoveret med fokus på stedets sjæl og historie for øje. 

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2009.

Område

Østjylland

Østjylland tilbyder dig en fantastisk kombination af frugtbart landskab, ekspansive skove, sandstrande og travle storbyer.

Det grønne og kuperede landskab i regionen blev dannet af gletsjeren i den sidste istid. Dale, kløfter og dybe fjorde blev alle udskåret af smeltevand.

Du vil opdage, at Østjylland er let tilgængeligt og fuld af varierede udendørs oplevelser. Det er også hjemsted for Danmarks dynamiske anden by, Århus, Mols Bjerge på Djursland, Samsø og Vejle.

Men du finder også Søhøjlandet med Silkeborg og Skanderborgs søer og skove samt Legoland i Billund.