Glostrup Park Hotel

4 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Glostrup Park Hotel er den ideelle kombination af et luksuriøst 4-stjernet miljøbevist hotel for turister og et moderne konferencehotel for forretningsrejsende. Der er 10 minutters kørsel til Københavns centrum og gratis udendørs parkering. Stor morgenmadsbuffet og wellness Center.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2009.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.