GO Hotel City

2 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Hos Go Hotel City på Lergravsvej 53 i København S kan du nyde et komfortabelt hotelophold i centrum af København til en lav pris. Hotellet består af 130 moderne hotelværelser som alle har private badeværelser med hårtørrer og gulvvarme, skrivebord, stol, spejl, garderobe hæng og highspeed wi-fi. Hotellet tilbyder desuden 10 hotellejligheder, der er yderst relevante for gæster, der planlægger langtidsophold. Hver hotellejlighed indeholder yderligere kitchenette med mikrobølgeovn, elkedel samt siddeplads med lounge-stol og  bord. Det er ligeledes muligt at leje mødelokaler samt selskabslokaler til private middage og mærkedage.

 

Reception, bar, lounge og morgenmadsrestaurant er placeret på 4 etagemed udgang til veranda og tagterrasse. Indtag morgenmaden fra kl. 05 på den skønne veranda, eller nyd dine drikkevarer fra baren på tagterrassen med udsigt til Øresund.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.