Hotel SP34

4 af 5 stjerner

Guld

Det Økologiske Spisemærke

Et go-to sted i Latinerkvarteret for designelskere

Som en autentisk del af Latinerkvarteret ligger Hotel SP34 midt imellem livlige restauranter, cool barer, lokale restauranter, gallerier og vintagebutikker. Tre charmerende lejlighedsbygninger med hvert sit unikke særpræg og arkitektur danner rammen om det eksklusive 4+ stjernede boutique hotel. De 118 luksuriøse værelser og suiter er indrettet med specialdesignede møbler og unikt dansk design. Med tre forskellige restauranter, fire barer, en hyggelig terrasse i baggården, møde- og konferencefaciliteter samt en privat biograf er Hotel SP34 et go-to sted for designelskere på udkig efter en ekstraordinær oplevelse.

Brøchner Hotels signaturer

På Hotel SP34 begynder du dagen med en lækker og indbydende økologisk morgenmadsbuffet. Buffeten er fyldt med friskbagt brød og croissanter, yoghurt med hjemmelavet toppings, årstidens frugt, juice og meget mere. Derudover kan gæster på alle Brøchner-hoteller forvente hotelkædens populære 'Wine Hour' (vin på husets regning fra kl. 17-18), 'Nightcap Hour' (nightcap på husets regning fra kl. 22-23) og gratis almindelig kaffe fra kl. 6-11.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2009 og del af Brøchner Hotels bæredygtighedsindsats.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.