Hos Kosmopol har vi mange års erfaring med planlægning og afvikling af møder, konferencer og events.

Vores team hjælper og vejleder jer igennem planlægningsprocessen, og tilrettelægger arrangementet ud fra jeres behov og ønsker.

Kosmopol ligger i hjertet af København – kun 50 meter fra Nørreport Station. Vi tilbyder flotte lokaler og rammer til møder, kurser, konferencer og private selskaber.


Særlig miljøindsats

Green Key siden 2023

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.