Milling Hotel Park

Milling Hotel Park Middelfart er en smuk 100-årig gammel bygning, som engang fungerede som hospital. Hotellet ligger midt i byens hyggelige bymidte - dog ikke langt fra vandet og den unikke havnefront. Ligeledes tæt på Naturparken Hindsgavl Dyrehave. 

Hotellets konferencefaciliteter er lyse og indbydende, som har 22 mødelokaler med plads til i alt 900 personer, hvor der i det største lokale er plads til 370 personer i skoleborde, og 550 i biograf.

Derudover har vi 103 værelser, heraf 20 enkeltværelser og 83 dobbeltværelser hvor de 35 kan redes op til 4 personer, således vi i alt har 220 sengepladser.

 illing Hotel Park i Middelfart er let at komme til, hvad enten du kommer hertil i bil eller med tog. Hotellet har rigtig gode parkeringsforhold og ligger samtidig i gåafstand fra Middelfart station.

Område

Fyn og det sydfynske øhav

Fyn bliver kaldt cykeløen pga. de 1200 km skiltet cykelruter i det smukke og alsidige landskab. Besøg de velbevarede købstæder, de 123 slotte og herregårde og lad dig friste af lokale fødevarer og sublime restauranter – det hele omkranset af et hav fyldt med 100 øer.

Odense er fyldt med smukke parker, romantiske haver og rekreative områder som udendørs fitnesslegepladser. 

På Fyn får du gode råvarer, kød fra glade dyr, lokalt brygget øl og vin, karakteristiske oste og udsøgte specialiteter, der kan nydes på en af de kulinariske ruter eller på en af de hyggelige madmarkeder.

Ud over Odense som er Fyns største by finder du hyggelige byer som Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Bogense og Middelfart.