Hotel

NH Collection Copenhagen

NH Collection Copenhagen har en af Københavns mest unikke beliggenheder. Med hotellets dørtrin på Christianshavn med udsigt over Knippelsbro og Københavns livlige og badevenlige havn, er du tæt på både det pulserende centrum og det afslappende havneliv.

Hotellets centrale beliggenhed gør det ideelt at udforske byen til fods eller tage havnebussen, som stopper lige foran hotellet, og komme på byens måske billigste kanalrundfart.

Ud over den fantastiske beliggenhed på Københavns havnefront er bygningen, der nu huser NH Collection Copenhagen, et historisk ikon. Den modernistiske arkitekt Palle Sueson tegnede oprindeligt bygningen i 1950'erne til at være hovedkvarter for B&W skibsværftet. Bygningen er fredet, og hotellet afspejler de bedste arkitektoniske elementer fra modernismen med rene former og lige linjer.

Særlig miljøindsats

Green Key siden marts 2024.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.