Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

4 af 5 stjerner

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus ligger bare 500 meter fra hovedbanegården og tæt på mange af byens seværdigheder, som fx Aros kunstmuseum og den idylliske havn.

De 234 nyligt renoverede værelser har masser af betænksomme faciliteter, som fx gratis trådløst højhastighedsinternet, og er indrettet i tre design: New York Mansion, Urban og Natural Cool. De fleksible mødefaciliteter strækker sig over 4.600 kvadratmeter og er ideelle til store arrangementer, blandt andet koncerter. 

Internationale retter serveres hos RAA - Nordic Brasserie & Bar og populær super morgenbuffet hos Restaurant Scenario, mens.fitnesscenteret har personlige trænere og moderne udstyr.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2014 og del af Radissons bæredygtighedsprogram EVERY MOMENT MATTERS.

Område

Aarhusregionen

Som Danmarks næststørste by er Aarhus midtpunktet for en region med dynamiske og kreative byer, unik natur med en nationalpark samt kunst og kultur i verdensklasse. I regionens byer, danner et historisk miljø den smukke ramme om et kreativt og levende byliv med spændende attraktioner, muligheder for shopping og smagsprøver på det danske køkken med friske, lokale råvarer.

Samtidig byder regionen på fantastisk natur så langt øjet rækker: Et 360 kilometer blåt bånd af kyst og strand indrammer et storslået og varieret landskab med søer, åer, skove, bakker og utallige smukke udsigtspunkter. Den fornemme titel som Europæisk Kulturhovedstad i 2017 har betydet, at kulturen i dag står stærkere end nogensinde i Aarhus og Aarhusregionen. Det tiltrækker gæster fra hele verden og placerer Aarhusregionen som den største turistdestination uden for hovedstaden målt på geografi og turismeomsætning.

Cirka 60 % af værelserne i Aarhus er miljømærket efter Wakeup Aarhus har modtaget Green Key.