Skagen Harbour Hotel

Brusende bølgetoppe på havet og vestenvinden prikkende i ansigtet. Den tilsandede kirke og berømte malere. Den unikke plet hvor suset er størst, og man finder den smukkeste ro. Et venligt værtskab og det særlige lys danner den fineste kontrast til havnen og fiskeriet. Vi tilbyder et unikt sted, hvor man kan føle sig hjemme, selvom man er ude. Et hotel hvor vi tilbyder resten af verden en lille bid af Skagen – en lille prik på Danmarkskortet.

Skagen Harbour Hotel har 27 værelser. De har rummelige suiter med store terrasser, værelser med egen terrasse, familieværelser med separate soverum og almindelige dobbeltværelser. Værelserne, med få undtagelser, har store terrasser med udsigt over Skagens gule huse og med rig mulighed for at nyde solen. Vi udlejer ferielejligheder med eget køkken, stue, altan eller terrasse til 4 eller 6 personer.

Særlig miljøindsats

Bæredygtighed – en naturlig målsætning
På Skagen Harbour Hotel er en af deres målsætninger at tage ansvar for en bedre fremtid. Dei er bevidst om, at de ikke alene kan redde verden, men de tror på, at vores indsatser har en betydning i det større hele.

Hoteller arbejder med bæredygtig indenfor følgende områder:

• Mad & økologi
• Reducering af madspild og affaldssortering
• Digitale løsninger
• Rengøring og plejeprodukter
• Vand- og energiforbrug
• Medarbejdere og socialt ansvar
• Samarbejdspartnere og ydre miljø

Hotellet er stolte af at kunne synliggøre deres grønne arbejde med Green Key certificeringen, som hotellet blev tildelt juni 2023. Læs mere her: https://skagenharbourhotel.dk/baeredygtige-tiltag/ 

Område

Nordjylland

Den nordlige del af Jylland er fuld af enestående naturoplevelser og udsigtsposter med fantastisk udsigt over istidslandskab, lyngområder og hvide sandstrande. Her ligger også attraktionen Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan opleve innovative løsninger på vedvarende energi, og Museum for Bæredygtighed og Forsyning – MOSS, det kulturhistoriske museum med specialer inden for menneskerne i Vildmosen, Møllerne og Jyske Å’s historie.