Skjalm Hvide Hotel

3 af 5 stjerner

Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i det naturskønne Nordsjælland tæt på de mange forskellige seværdigheder både her og i København. På Skjalm Hvide Hotel giver personalet den type service, man kun oplever på et familiedrevet hotel. 

Hele hotellet er en oase af fred, så der er rig mulighed for at lade op igen, med mindre man lader sig friste over evne af det dansk-franske køkken. Hotellet har en restaurant som serverer mad lavet på gode lokale råvarer. 

Skjalm Hvide Hotel er centralt beliggende nær København, mellem Hillerød, Roskilde, Farum og Frederikssund. S-tog og bus til døren. Der er gode parkeringsmuligheder, busser og gode konference- og selskabsfaciliteter. Værelser er med bad, toilet, gratis trådløst internet og satellit-tv.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2012.

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.