Steel House Copenhagen

Bo på Københavns nye luksus hostel Steel House Copenhagen.

Hvad der før dannede rammerne om Dansk Metals hovedkvarter på hippe Vesterbro er i dag forvandlet til Københavns nye luksus hostel, Steel House Copenhagen. Steel House Copenhagen ligger i centrum af København, og du finder alt, hvad byen har at byde på lige på den anden side af hoveddøren.

Rammerne af det newyorker-inspirerede Steel House Copenhagen er ”industrial chic” med rå elementer, bløde teksturer og rustikt interiør. Det store luksus hostel har 253 værelser i alt, herunder 64 to-sengs værelser, 54 fire-sengs værelser og 135 seks-sengs værelser.

Med et ophold på det nye luksus hostel får du adgang til både fitness, pool, bar, gratis Wi-Fi og selvfølgelig den gode placering, der betyder, at du ikke skal bruge ret meget tid på transport. 

Uanset om du backpacker eller rejser med familie, byder Steel House Copenhagen alle velkommen i deres tjekkede og samtidig hyggelige omgivelser og faciliteter.

Særlig miljøindsats

Green Key siden 2020. 

Del af Arp. Hansens miljøindsats. Læs mere

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.