Moderne venue i historisk ramme

I vinteren 2017 påbegyndtes fornyelsen af ​​en gammel forladt fabrik, der ligger i det skjulte hjerte i København. Allerede dengang havde fabrikken en unik atmosfære og et utal af muligheder: høje lofter, svævende plateauer, en storslået tårnkonstruktion, og rigeligt med plads i den gamle opmagasineringshal. Lidt efter lidt åbnede renoverede vi den gamle fabriksbygning, og gav liv til lokaler der havde stået tomme i flere årtier. Gradvist forvandledes den rå industrielle atmosfære sig til rammen for et moderne venue med flere specialfunktioner, der muliggør skabelsen af ​​unikke begivenheder og oplevelser.

Med mange års erfaringer med events i både tidligere venue, Papirhallen, og arbejdet med andre events i landets venues, skaber The Plant CPH rammen for et oplevelsesvenue med unikke, fleksible og ideelle produktionsforhold. Et moderne venue i historiske rammer.

Særlig miljøindsats

Miljømærket med Green Key siden september 2022.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.