Villa Copenhagen

Villa Copenhagen i København lader fortid, nutid og fremtid mødes i en inspirerende og legende atmosfære.

Vi er et hotel, der ikke ligner andre. Vi lever efter vores værdier om kontrast,'conscious luxury' og lykke, og vi er fast besluttede på at redefinere branchen ved at tilbyde oplevelser af skønhed, viden og menneskelighed på det dybeste og mest inspirerende niveau. Vi ønsker at være verdens bedste hotel og tager det fulde ansvar for vores miljømæssige fodaftryk. Velkommen til.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.