Villa Sofie Bed and Breakfast

Villa Sofie Bed & Breakfast på Sydsjælland

Villa Sofie er et hyggeligt og afslappende Bed og Breakfast beliggende i hjertet af Haslev, centralt på Sydsjælland. Vi byder på overnatning, afstresning, og familieophold i lyse værelser, samt lækker morgenmad i røgfrie og allergivenlige omgivelser. 

Når du overnatter på Villa Sofie Bed and Breakfast, vil du opleve en afslappet og hjemlig atmosfære. Villa Sofie B&B har ikke nogen reception og du kan derfor hente din nøgle, når det passer dig, uden at skulle tage hensyn til åbningstider, dog tidligst kl. 14.30 på ankomstdagen. Efter ankomst kan du nyde en kop gratis kaffe eller te i vores spisestue eller dagligstue, mens planerne for jeres ophold på B&B Sydsjælland bliver lagt. På Villa Sofie Bed & Breakfast vil du møde værter, som gerne giver et tip til udflugtsmuligheder og aktiviteter i området omkring Haslev og omegn. 

Villa Sofie er drevet som en socialøkonomisk virksomhed, og byder derfor på nogle helt unikke oplevelser sammenlignet med den klassiske Bed & Breakfast forestilling. Villa Sofie Bed and Breakfast er nemlig også en arbejdsplads for borgere og unge med særlige læringsforudsætninger.

Her er det muligt for dem at have en beskyttet beskæftigelse og uddannelse i samarbejde med Karisefonden. Det synes vi giver god mening, fordi alle skal have et meningsfyldt liv.

Oplev et unikt B&B i Sydsjællands skønne Haslev og bliv velsignet med oplevelser samt lækker hjemmelavet morgenmad.

Med kort afstand til de omkringliggende byer som Køge, Ringsted og Faxe, er du sikret begivenhedsrige dage uanset vejret.

Har du brug for hjælp?
Ring gerne på telefon +45 56 29 29 19 mellem kl. 9.00 - 15.00

 

Særlig miljøindsats

Green Key