VINGSTED Hotel & Konferencecenter

3 af 5 stjerner

Få ladet batterierne godt op i fredelige og rolige omgivelser, langt væk fra byens larm. Hotellets lyse, moderne værelser er indrettet med alle tænkelige faciliteter, nogle med udsigt til den hyggelige gårdhave.

Beliggenheden lige midt i Vejle Ådal giver dig mulighed for at trække frisk luft på en af de utallige vandrestier i skoven eller langs åen.

187 værelser med toilet/bar, TV, gratis internet og parkering.

Naturen, det lokale islæt og nærheden er udgangspunktet for menuerne, og netop derfor står en perlerække af lokale leverandører for blandt andet at levere kvalitetskød, lige fra krondyr til kalvekød og Limousine. Krydderurter fra egen køkkenhave samt vilde urter giver et ekstra tvist til smagsløgene. Vælg mellem et stort udvalg af kvalitetsvine fra hele verden samt en speciel udviklet VINGSTED øl. Det gode brød og de velsmagende kager bages med kærlig hånd af egen bager med fokus på den gode krumme og langtidshævning. 

Naturen sætter stemningen i restauranten, hvor store panoramavinduer giver dig et storslået kig ud på stedets smukke natur.

2 Clever ladestandere til el-biler (placeret ved hal 2)

Særlig miljøindsats

Green Key fra 1996.

Område

Sydjylland

Sønderjylland er en historisk spændende region med mange kulturelle og historiske steder og UNESCO Verdens naturarv – Vadehavet, lige ude for døren.

Her finder du Danmarks største økologiske spisekammer og du kan sætter tænderne i det søde sønderjyske kaffebord og smage på det spændende fusionskøkken.

Turen går gennem hyggelige købstæder med gamle bykerner og en rig maritim kystlinje eller gå en tur på Genarmstien, Hærvejen eller Caminoen. Køb et minde med hjem fra en af gårdbutikkerne eller stalddørsbutikkerne.