Virumhallerne

Virumhallerne er et idrætsanlæg beliggende i VirumLyngby-Taarbæk Kommune. Virumhallerne består i dag af to haller, den originale hal opført i 1968 og en træningshal opført i 1997. Den originale Virumhallen blev tegnet af arkitekterne Gunnar Jensen og Finn Monies.

Virumhallerne er hjemmebane for bl.a. Virum Basketball KlubVirum-Sorgenfri BordtennisklubVSH 2002 og tidligere Virum-Sorgenfri Håndboldklub. Tilskuerkapaciteten i Hal 1 er 588 siddende tilskuere og ca. 100 stående.

Udover idrætsaktiviteter rummer Virumhallerne mødelokaler mv. og kan bruges til koncerter o.l.

Virumhallerne ligger ca. 200 meter fra nærmeste S-togsstation, Virum Station.

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.