Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

2 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Hotellet har 585 nye lækre værelser og ler det nyeste Wakeup Hotel, som ligger i en renoveret bygning på Kalvebod Brygge kun et langt stenkast fra Hovedbanegården og Tivoli.

Wakeup Bernstoffsgade er et smart og stilrent hotel tegnet af arkitekt Kim Utzon. Med fokus på funktionalitet og design indeholder de indbydende værelser på 12-15 m2 aircondition, fladskærms-tv, en god arbejdsplads og gratis trådløst internet. Hotellet er indrettet med møbler fra nogle af de bedste danske møbelproducenter.
Kort sagt: Billige priser, cool design og central beliggenhed. Hotellet kan måle sig med mange af Københavns 3- og 4-stjernede hoteller, men prismæssigt ligger hotellerne på et 2-stjernet niveau.

Vil du gerne bo billigt og centralt? Så er Wakeup Copenhagen, Bernstoffsgade Gade det perfekte valg. Hotellet er nabo til Marriott og har gåafstand til Tivoli, Rådhuspladsen, Strøget, Havnebadet Islands Brygge og Københavns Hovedbanegård. Området har god  infrastruktur med både tog og bus.

Særlig miljøindsats

Green Key siden åbningen i 2018 og del af Arp Hansen samlede miljøindsats. 

Wakeup-konceptet er miljømæssig et godt valg, da hotellerne har udbredt brug af LED-belysning, nøglekort og sensorer, der begrænser energiforbruget. Alle fire hoteller har en god affaldssortering for gæster og personale, minimerer linned på en-mands-værelser, nedbringer plastik-service og -produkter og har et højt indkøb af økologiske fødevarer.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.