Vandrehjem

DANHOSTEL Ribe

Du får overnatning i Ribe centrum med udsigt over Ribe by, Ribe Å og Nationalpark Vadehavet.

Danhostel Ribe er et godt alternativ til hotel eller Bed & Breakfast i Ribe. Stedet har både lækker morgenbuffet og værelser med bad og toilet. Danhostel Ribe har egen sportshal. Den hedder Ribehallen og er en del af Ribe Fritidscenter. På Danhostel Ribe kan du få en billig overnatning i Ribe - selv hvis du lader dig forkæle i et af de dejlige A++ værelser med Ribes mest fotograferede udsigt.

Alle værelser har eget bad/toilet. Til gengæld er vores værelser indrettet helt enkelt og har ikke TV og minibar.Særlig miljøindsats

Green Key fra 1997.

Område

Sydjylland

Sønderjylland er en historisk spændende region med mange kulturelle og historiske steder og UNESCO Verdens naturarv – Vadehavet, lige ude for døren.

Her finder du Danmarks største økologiske spisekammer og du kan sætter tænderne i det søde sønderjyske kaffebord og smage på det spændende fusionskøkken.

Turen går gennem hyggelige købstæder med gamle bykerner og en rig maritim kystlinje eller gå en tur på Genarmstien, Hærvejen eller Caminoen. Køb et minde med hjem fra en af gårdbutikkerne eller stalddørsbutikkerne.