Leder du efter kreative mødelokaler i København, er du kommet til det helt rette sted. Hos HOUNE finder du unikke og inspirerende mødelokaler, som kan imødekomme fra 6 til 300 personer. Hvert lokale er unikt og skabt til at imødekomme forskellige typer af arrangementer – alt fra workshops og bestyrelsesmøder til konferencer, seminarer og festlige begivenheder. Udover at du finder de nok mest kreative mødelokaler i København, tilbyder vi også fuld service til dit møde eller event. Vores fokus er altid rettet mod at skabe et positivt resultat af ethvert arrangement – småt eller stort, formelt eller uformelt.

 

Kreative mødelokaler (6 – 725 personer)

Vi tilbyder 20 forskellige mødelokaler – alle med tematisk design.
Vores mødelokaler er ikke kreative, fordi det skal være en legeplads. De er kreative, fordi mennesker højner deres faglighed, når du føler sig inspireret og motiveret af deres omgivelser. Vores lokaler er kreative, fordi vi ved, at hvis man skal holde motivationen oppe til et langt møde, så skal der mere til, end det velkendte lokale, hvor alle møder normalt bliver holdt. Ved at tage dit møde til HUONE, kan du først og fremmest vælge lokalet med det tema, som dine mødedeltagere vil finde mest inspirerende og motiverende. Dernæst kan du indrette lokalet som du ønsker det. Hvis du mangler inspiration eller feedback, hjælper vores eventkoordinatorer dig med at planlægge.

Hvis man skal tænke ud af boksen hjælper det at komme ud af boksen! Gå på opdagelse i vores mødelokaler via knappen herunder, og bliv inspireret til hvordan en strand, en hems eller byggeklodser kan løfte dit næste event til nye højder.

Særlig miljøindsats

Hos HUONE betyder bæredygtighed et stærkt fokus på mennesker, miljø og matriklen, vores konferencecenter er en del af. Vi holder til i en af Københavns mest bæredygtige bygninger med solpaneler, affaldssortering samt fjernkuling- og varme. Vores kreative DNA stammer også fra en stærk tro på individets styrker og personlighed, og vi vægter trivsel og gode arbejdsforhold for vores ansatte. Vores møder og events er arrangeret ud fra bæredygtige retningslinjer og kriterier. Læs mere her.

Sådan gør vi møder og events bæredygtige

Administration

  • Vores konferencecenter ligger kun få minutter fra bus og metro. Vi opfordrer vores gæster og ansatte til at benytte sig af metroen, når det er muligt. 
  • Brug af el-biler opfordres, hvorfor vi også har en opladningsstation ude foran. 
  • Vores uniformer er lavet af 100% genbrugsplastik (Touchpoint.fi)

Energi- og vandforbrug

  • Vi anvender fjernvarme- og fjernkulingsystemer på vores faciliteter. Vores mission er at dække størstedelen af vores energiforbrug gennem vedvarende solenergi. 
  • Vores energi- og vandforbrug bliver monitoreret månedligt for at kontrollere og planlægge fremtidige forbedringer