Rold Storkro, der ligger i Rold Skov i Rebild Bakker kun 25 km fra Aalborg og under 100 km fra Aarhus, tilbyder en smuk natur med mulighed for mange aktiviteter.

Fritidsfaciliteterne på selve ejendommen omfatter minigolf, kanosejlads og fiskeri. Gæsterne kan slappe af i den indendørs swimmingpool eller sauna. Børnene vil elske legerummet med legetøj, spil og et billardbord eller rensdyrerne lige uden for hotellet. Hotellet er et godt udgangspunkt for et væld af undendørsaktiviteter i Rebild Bakker byder, som kan nås med hotellets cykler.

Hotellets restaurant har panoramaudsigt over det omkringliggende landskab og serverer danske og franske retter. Gæsterne kan vælge at spise på terrassen. Der serveres desuden morgenbuffet hver morgen.

Hos Rold StorKro finder du et stort udvalg af arrangementer og oplevelser. Der tilbydes weekendophold, søndagsophold, overnatninger, kurser, firmaaftaler, selskaber med gratis bus og meget mere. 


Særlig miljøindsats

Green Key fra 1997.

Område

Nordjylland

Den nordlige del af Jylland er fuld af enestående naturoplevelser og udsigtsposter med fantastisk udsigt over istidslandskab, lyngområder og hvide sandstrande. Her ligger også attraktionen Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan opleve innovative løsninger på vedvarende energi, og Museum for Bæredygtighed og Forsyning – MOSS, det kulturhistoriske museum med specialer inden for menneskerne i Vildmosen, Møllerne og Jyske Å’s historie.