WWF Verdensnaturfonden og Tuborg har sammen lavet seks guides, der giver dig konkrete råd til at bruge plastik mere bæredygtigt i din hverdag.

HORESTA har været samarbejdspartner for guiden for spisesteder. Står der engangsplastik på menuen? Så serverer vi her et alternativ.
Tiltag mod engangsemballage og -service af især plastik er på vej, og en række plastikprodukter bliver snart forbudt eller omfattet af øgede afgifter eller udvidet producentansvar.

Se video:

Guiden for spisesteder har  3 x 3 råd, som er:

1. Gentænk

  • GENOPFYLD, OG KØB STORT IND
  • GENBRUG ER GOD SMAG
  • KOMMUNIKÉR, OG AKTIVÉR JERES GÆSTER.

2. Sortér

  • SORTÉR PLASTIK I KØKKENET
  • SORTÉR FLERE AFFALDSTYPER
  • INDDRAG ALLE I SORTERINGEN

3. Begræns

  • SIG FARVEL TIL ENGANGSPLASTIK
  • BRUG VIRTUELLE MENUKORT
  • INVESTÉR I NY TAKE-AWAY EMBALLAGE

Download guiden her, og gør dit spisested klar til at imødekomme de nye plastikregler.