Turistorganisationer

Feriepartner Blokhus

Feriepartner Blokhus er et ferieudlejningsbureau som udlejer mere end 400 privatejede sommerhuse i Rødhus, Blokhus og Saltum.

Blokhus-området har de senere år været igennem en enorm udvikling og er ikke for ingenting blandt de mest populære feriedestinationer i hele Danmark. Herfra er der virkeligt gode muligheder for udflugter i hele Nordjylland – alt fra Aalborg til Skagen er tæt på. Her findes fantastiske strande og Danmarks største sommerland –  Fårup Sommerland – ligger lige i baghaven.

De dygtige medarbejdere på bureauet i Blokhus er virkeligt tæt på både sommerhusene, husenes ejere og de mange gæster.

Uanset om du skal leje et dejligt sommerhus i Nordjylland eller om du selv er den heldige ejer af et sommerhus, som du gerne vil have udlejet, står Feriepartner Blokhus til rådighed.

Særlig miljøindsats

Modtaget Green Tourism Organization juni 2023

Område

Nordjylland

Den nordlige del af Jylland er fuld af enestående naturoplevelser og udsigtsposter med fantastisk udsigt over istidslandskab, lyngområder og hvide sandstrande. Her ligger også attraktionen Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi, hvor man kan opleve innovative løsninger på vedvarende energi, og Museum for Bæredygtighed og Forsyning – MOSS, det kulturhistoriske museum med specialer inden for menneskerne i Vildmosen, Møllerne og Jyske Å’s historie.