Turistorganisationer

Idéa Nordic

Idéa Nordic er et kreativt event- og DMC-bureau, med repræsentation i Danmark, UK og USA. Dertil er de Danmarks førende bureau indenfor underholdning, med tilknytning til mere end 250 aktive dansere, akrobater, live bands og andre performers. Det giver Idéa Nordic mulighed for at skabe og aktivere en kernefortælling og rød tråd gennem ethvert projekt.

Idéa Nordic har gennem de senest 15 år arrangeret events og underholdning for en række af de største internationale og innovative virksomheder, og for alt mellem 10 og 15.000 gæster.

Idéa Nordics mærkesager er diversitet, inklusion og bæredygtighed. For at kunne skabe meningsfulde oplevelser for alle slags publikum, er teamet bag Idéa Nordic sammensat af en bred repræsentation af mennesker. Ved de fleste projekter er diversiteten tydelig via performers- og eventpersonale, mens det andre gange kræver et kig ”behind the scenes”.

Særlig miljøindsats

Idéa Nordic arbejder aktivt for en grøn omstilling via 4 indsatsområder:

1: Grønne løsninger: De præsenterer produkter og muligheder for kunder, som giver dem mulighed for at vælge en bæredygtig løsning

2: Grøn standard: De støtter Horestas mission om at forbedre branchens standarder.

3: Grønne leverandører: De præsenterer miljøkrav til leverandører, og rådgiver dem i forhold til miljømæssige udfordringer og løsninger.

4: De går forrest i kampen for genanvendelse. Idéa Nordic har mere end 1000 specialdesignet kostumer og rekvisitter, som vi genbruger og genanvender løbende.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.

+45 5387 8910

wade.pm@ideanordic.com

http://www.ideanordic.com

Christiansborggade 2, st. tv, ,1558

Copenhagen