Sport

Sydbank Arena

Kolding HallerneTRE-FOR Arena og fra 2015 Sydbank Arena,[1] er et kompleks af bygninger, hovedsageligt beregnet til sportsaktiviteter og forskellige møder og arrangementer. Komplekset ligger i Koldings sydlige bydel og består af 3 sportshaller, 5 håndboldbaner, 10 bowlingbaner, mødefaciliteter, sportel og en restaurant.

Den største hal har plads til ca. 5100 siddende tilskuer og er hjemmebane for Håndboldliga-holdet KIF Kolding.

Hvis der skal holdes koncert i hallen, er der plads til over 5.000 stående gæster. Sportellet har 55 værelser og plads til 174 gæster. Komplekset har 5000 m2 under tag og der er 10 m loftshøjde. Sydbank er hovedsponsor, hvorfra navnet kommer.

Særlig miljøindsats

Green Sport Facilty siden juli 2023.

Område

Østjylland

Østjylland tilbyder dig en fantastisk kombination af frugtbart landskab, ekspansive skove, sandstrande og travle storbyer.

Det grønne og kuperede landskab i regionen blev dannet af gletsjeren i den sidste istid. Dale, kløfter og dybe fjorde blev alle udskåret af smeltevand.

Du vil opdage, at Østjylland er let tilgængeligt og fuld af varierede udendørs oplevelser. Det er også hjemsted for Danmarks dynamiske anden by, Århus, Mols Bjerge på Djursland, Samsø og Vejle.

Men du finder også Søhøjlandet med Silkeborg og Skanderborgs søer og skove samt Legoland i Billund.