Safe Image

DIF kårer New Loop som grøn vinder

New Loop, der udvikler emballage til takeaway-mad, var igennem idrættens svar på ’Løvens Hule’ og vandt DIF Innovations Labs grønne konkurrence.

Der lød et jubelbrøl i Dansk Arkitektur Center, da virksomheden New Loop efter et energisk pitch foran en fempersoners jury blev udråbt som vinder af DIF Innovation Labs challenge ’Grøn Sport – form fremtidens events’. Virksomheden udvikler cirkulært takeaway-emballage og et dertilhørende pantsystem.

Kåringen fandt sted efter syv finalister havde præsenteret og forsvaret deres opfindelse eller idé, der på hver deres måde kan hjælpe med at mindske CO2-aftrykket, når der afholdes store og små sportsevents.

Med sejren får New Loop mulighed for at teste deres emballage-system under DM-ugen 2022. Derudover modtager New Loop en check på 25.000 kroner.

Efter sejren udtalte bestyrelsesformand i New Loop Anders Barsøe sig til DIF:

”Jeg er pavestolt og har skrevet til hele gruppen og teamet og de er ved at springe i luften. Vi er megaglade og megastolte over, at vi i den her samling, er dem, som stikker frem og dem, der er blevet valgt som den stærkeste. For i dag er jeg i den grad blevet klogere på, hvor mange fede initiativer der er derude, og hvor meget spiren der er i forhold til at lave en grøn og bæredygtig omstilling”.

Bag Grøn Sport – form fremtidens events står DIF Innovation Lab, der bygger bro mellem erhverslivet og idrætten og er støttet af Industriens Fond.

Du kan finde DIF’s nye grønne guidelines her