Gsfoverraekkelse1

Helsinge Hallerne får Miljøcertifikat fra Green Sport Facility

Helsinge Hallernes formand Anna Recinella, Gribskovs borgmester Anders Gerner Frost samt Helsinge Hallernes direktør Bo Holtemann fik i dag overrakt miljøcertifikat fra Green Sport Facility

Borgerne i Helsinge har nu også mulighed for at vælge grønne idrætsanlæg. Helsinge Hallernes formand Anna Recinella, Gribskovs borgmester Anders Gerner Frost samt Helsinge Hallernes direktør Bo Holtemann fik i dag overrakt miljøcertifikat fra Green Sport Facility af HORESTA ́s politiske direktør Kirsten Munch Andersen og Halinspektørforeningens formand Henrik Caspersen.

Helsinge Hallerne har gennem de sidste 2-3 år målrettet arbejdet på at tænke miljø ind i hverdagen, ved udskiftning af lyskilder til LED, vandbesparende toiletter/armaturer/brusepaneler, miljørigtige rengørings produkter, omstilling til varmepumper i sommerhalvåret og udskiftning af cafeens engangsemballage til miljørigtige produkter.

Læs mere i Netavisen Gribskov…