Turistorganisationer

CAP Partner

Specialister i planlægning af internationale videnskabelige konferencer

CAP Partner støtter forskere og foreninger inden for en bred vifte af brancher i at nå et fælles mål: At øge tilgængeligheden til viden og forskning og drive udviklingen fremad – til gavn for alle. Dette bliver opnået på tværs af tre afdelinger, som hjælper kunder med foreningsudvikling, projektledelse og konferenceplanlægning.

 

Som professionel konferencearrangør med over 20 års erfaring, agerer de som rådgiver og personlig assistent. CAP Partner tager sig af de administrative opgaver og hjælper med at håndtere planlægningsfasen, samt selve afholdelsen af konferencen. Social og miljømæssig bæredygtighed er grundstenene i opgaveløsningen, og CAP Partner arbejder aktivt med at tage de bæredygtige valg samt hjælpe deres kunder til at få øje på, hvordan de kan gøre det samme.

Hvorfor samarbejde med CAP Partner?

  • Mere end 20 års erfaring med at konferenceplanlægning, foreningsudvikling og projektledelse.
  • Sætter fokus på at skabe en god oplevelse for alle kongresdeltagere og kommer med nye og innovative idéer der kan bidrage til dette.
  • Dedikeret salgsafdeling med fokus på fundraising, udstillings- og sponsorsalg (8 personer).
  • Opererer med økonomisk
  • Største PCO i Danmark - 44 stabile og engagerede medarbejdere med forskellige faglige

 

Læs mere om CAP Partner og vores services på www.cap-partner.eu

Kontakt:
Teresa Krausmann, CEO & Partner tk@cap-partner.eu

Tlf: 70 20 03 05

Særlig miljøindsats

Green Tourism Organization siden april 2023.

Læs mere: https://cap-partner.eu/about-us/ 

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.

+45 70 20 03 05

info@cap-partner.eu

https://cap-partner.eu/

Nordre Fasanvej 113 ,2000

Frederiksberg