Hotel Siemsens Gaard

3 af 5 stjerner

Hotel Siemsens Gaard byder på velindrettede værelser i romantisk atmosfære. Hotel Siemsens Gaard er indrettet i en gammel købmandsgård fra 1600-tallet, som er nænsomt renoveret og fremstår som et moderne hotel i romantiske rammer.

Hotellet er idyllisk beliggende lige ved Svaneke Havn og samtidig midt i centrum. Nyd historiske omgivelser, velindrettede værelser, god mad og oplev ”Kronprinsessehaven” med de smukke engelske roser. Kronprinsessehaven blev anlagt i 2006 i anledning af dels Dronningens besøg i Svaneke og dels Kronprinsparrets bryllup. I haven venter en sanselig oplevelse med krydderurter, stauder og landets største samling af engelske roser.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2006.

Område

Bornholm

Gå på opdagelse i det bornholmske madlandskab – et fyrtårn indenfor bæredygtige fødevarer. I 2010 blev Bornholm udnævnt som Danmarks første Fairtrade Ø og der er mange forskellige fairtrade produkter i øens butikker, restauranterne og cafeerne.

”Bright Green Island” - på Bornholm vil de i 2035 være et bæredygtigt og klimavenligt ø-samfund, fordi de tror på, at en holdbar fremtid for deres ø, handler om klogt og bæredygtigt at udnytte og værne om de fælles ressourcer.

Friluftsliv og outdoorturisme er der gode muligheder for i den biodiverse natur, med de mange cykle- og vandrestier, samt nyde stranden med klitterne lige om hjørnet.

Der er 4 Green Key hoteller på Bornholm. 3 i Rønne og et i Svaneke.