Copenhagen GO Hotel

2 af 5 stjerner

Bronze

Det Økologiske Spisemærke

Kun 7 km fra centrum og 3 minutter fra Københavns Lufthavn ligger Copenhagen Go Hotel, som tilbyder lavpris overnatninger til såvel forretningsrejsende, grupper og ferie gæster. Har du brug for et stopover inden flyet afgår er hotellets beliggenhed perfekt. 

Copenhagen Go Hotel har 123 værelser indrettet med moderne faciliteter. Samtlige værelser har bad, toilet, tv, arbejdsbord. Copenhagen Go Hotel tilbyder gratis trådløst internet på hele hotellet. Herudover har hotellet en lounge og bar samt en selvbetjenings morgenmadsrestaurant med en afslappet atmosfære. 

Særlig miljøindsats

Green Key fra 2015.

Område

København

København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.

Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.