Metalskolen Jørlunde Kursus - og Konferencecenter

Sølv

Det Økologiske Spisemærke

En spadseretur i Metalskolen Jørlundes store park, byder på fuglefløjt, fjernt fra byens larm og bilstøj og direkte adgang til badesøen Buresø. Det giver de allerbedste betingelser for god læring, refleksion og opbygning af nye relationer, og rigtig mange muligheder for grønne pauser, hvor deltagerne får frisk luft og rum for gode diskussioner.

Metalskolen stiller et stort udvalg af både store og små lokaler til rådighed, hvilket gør det muligt at finde lige præcis det rigtige lokale til konferencen, uanset hvor mange eller hvor få I er. Køkkenpersonalet brænder for at tilberede din mødeforplejning i bedste kvalitet, og der sørges for, at din konference huskes for den lækre mad og dejlige smagsoplevelser inspireret af årstidens friske råvarer.

I 2020 er en stor del af Metalskolen sammen med alle 135 værelser istandsat i nordisk stil og med fokus på energioptimering.

Gode parkeringsforhold, ladestandere til El biler og tilbud om fælles transport gør det nemt at komme til Metalskolen.

Særlig miljøindsats

Metalskolen Jørlunde ønsker at gøre en forebyggende indsats for at minimere en negativ påvirkning af miljøet og samtidig gøre det nemt for gæster og medarbejdere at træffe de rigtige valg. 

Stedets ambition er at være et klimavenligt og miljørigtigt kursus- og konferencecenter og være en del af og arbejde aktivt med

  • Green Key
  • FN Global Compact
  • De 17 verdensmål
  • Det Økologiske Spisemærke

Område

Nordsjælland

Nordsjælland er velvære og wellness – også når det gælder mad. Derfor finder du et væld af økologiske producenter der leverer direkte til lokale restauranter og cafeer i Nordsjælland. Der er nemlig ikke altid langt fra jord til bord, når man får friske lokale økovarer direkte til køkkenet. På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner og familie og nyde mad fra hele verden, fra boder med forskellige streetfood-koncepter.

Du kan også købe ind i gårdbutikker og høstmarkeder, som altid har friske, bæredygtige og økologiske råvarer.

Lad pedalkraften lede dig ind i landet til skovens dybe, stille ro på rute 105 og 110  til UNESCO-verdensarv og Danmarks femte nationalpark eller hvide sandstrande og imponerende slotte. I Nordsjælland er der mange skove og det er tilladt og gratis at færdes i dem til hest, til fods eller på cykel.