Konference & Hotel Klinten blev etableret som kursussted for HK for mere end 35 år siden. I dag er Klinten et topmoderne kursus- og konferencested og kan matche ethvert behov inden for alle former for møder.

Der er direkte adgang til Stevns bedste badestrand samt Rødvig Havn, der er en af Sjællands sidste aktive fiskerihavne med et sprudlende havnemiljø.

Der er også mulighed for at udforske Stevns Klint, som i 2014 blev optaget på UNESCO´S verdensarvsliste. Det storslåede naturfænomen kan også opleves langs den 20 km lange trampesti. På strækningen kan I lægge vejen forbi den idylliske fiskeri- og lystbådehavn i Rødvig, Boesdal Kalkbrud, Koldkrigsmuseum Stevnsfort, Højerup Kirke, der hænger ud og over klinten, Stevns Fyr, Stevns Naturcenter m.fl. Dette er blot en del af de oplevelser, der er ved at vælge et hyggeligt ophold på Konference & Hotel Klinten.

Særlig miljøindsats

Green Key fra 1999.

Område

Sydsjælland & Møn

Der venter mange oplevelser på en tur til Sydsjælland og Møn, og det er både om I er til natur, sjov med ungerne, kunst og kultur eller gastronomi. Er det unikke naturoplevelser, der trækker, så glæd jer til Møns Klint, den betagende stjernehimmel over Nyord og Stevns Klints fantastiske historie. 

Kom med på en guidet tur i Sydøstdanmarks grønne hjørne med storslået natur, livligt handelsliv, fængslende kultur og ikke mindst højt til himlen. Med 541 kilometer kystlinje og UNESCOs eftertragtede stempel til Møns Klint.